fbpx
Bilvård

Enklare att välja rätt behandling för din bil

För att underlätta för dig när du ska välja behandling till just din bil har vi tagit fram olika prisvärda paketlösningar, från en mindre omfattande behandling till en övergripande heltäckande behandling, innefattandes långtidsverkande skyddsbehandlingar för både lack, textil och läder. Oavsett vilken behandling du väljer hos oss så kan du känna dig trygg med att resultatet i de flesta fall är slående.

SMALL

Vårt smallpaket är en utvändig manuell rengöring av bilen, där totalt 24st servicepunkter åtgärdas, och passar dig som vill få fram glansen över en begränsad period. Därefter appliceras vårt standardlackskydd som gör din bil blank, snygg och lättare att hålla ren under säsongen.

Cirkapris: 1395:-

MEDIUM

Mediumpaketet är en fullständig manuell rengöring av bilen, både invändigt och utvändigt. Totalt åtgärdas 50st servicepunkter. Därefter appliceras vårt standardlackskydd som gör din bil blank, snygg och lättare att hålla ren under säsongen.

Cirkapris: 2495:-

LARGE

Largepaketet är en heltäckande behandling där vi manuellt rengör din bil enligt ett  50 punktersprogram, inklusive kaross, interiör, bagagerum och alla detaljer i övrigt. Efter rengöring sker en maskinell bearbetning av bilens lack för att reducera rispor och andra defekter. Därefter appliceras vårt standardlackskydd som ger den slutliga och smutsavvisande ytan som håller bilen ren och snygg under säsongen.

Cirkapris: 4795:-

MASTER

MasterTreatment är vår mest efterfrågade heltäckande behandling och passar dig som har en ny eller begagnat bil och som vill få det bästa skyddet och upplevelsen vi kan ge. Bilen rengörs mycket noggrant manuellt enligt ett 53 punktersprogram, inklusive kaross, interiör, motorrum, bagagerum och alla detaljer i övrigt. Interiören djupkemrengörs och bilens textil och läder impregneras för att bli skyddade och smutsavvisande. Efter rengöring sker en maskinell och kemisk förädling av bilens lack för att avlägsna rispor och andra defekter för att skapa en lackyta så nära nyskick som möjligt, ibland bättre. Därefter appliceras vår topptestade FormulaU lackskydd som ger den slutgiltiga och smutsavvisande ytan som håller bilen blank, snygg och ren över en lång tid framöver.

Cirkapris: 6995:-

ANDRA HAR OCKSÅ TITTAT PÅ

FormulaU™

InteriorService™

WashAll

WashAll™

GlassShield™