Pressmeddelande 2021-04-23

Mabi Hyrbil

MrCAP I SAMARBETE MED MABI FÖR EN STARKARE KUNDUPPLEVELSE 

 Den 23 april 2021 startar MrCAP ett nationellt samarbete med MABI Hyrbilar. Samarbetet möjliggör för MrCAP’s kunder att smidigt och enkelt boka en hyrbil i samband med lackytbehandling. 

 – Vi är otroligt måna om att våra kunder i alla flöden erbjuds och upplever den premiumkänslan kunden förtjänar. Det känns därför fantastiskt kul att vi nu, genom vårt nya samarbete med MABI, rikstäckande kan säkra den upplevelsen även vid kundens hyrbilsbehov. Och ett stort tack till Empori som via sin utveckling gjort detta erbjudande möjligt i vårt onlinesystem, säger Robert Bergman, VD MrCAP. 

 MrCAP har med hjälp av Empori, som fokuserar på affärsdrivna webblösningar, vidarutvecklat sin onlinebokning för att implicera möjligheten till bokning av hyrbil via MABI, utan mellanhänder. 

 – Vi brinner för att utveckla och erbjuda webbaserade lösningar som är bra för slutkunden. Det är väldigt kul att kunna göra det tillsammans med MrCAP och MABI, som båda är framåtlutade och delar vår syn på kundfokus och kundnytta, säger Björn Erlandsson, VD Empori. 

 – Tack vare goda och långa relationer parterna emellan har vi på kort tid hittat fram till nya rikstäckande samarbetsformer. Vi är oerhört tacksamma för det driv och kunnande MrCAP och Empori visat i utvecklingen av bokningsflödet, som nu även innefattar hyrbilar från MABI. Med ett ännu högre kundvärde ser jag fram emot många nya intressanta affärsrelationer, säger Stefan Sarin, Försäljningschef MABI Sverige.