Resealant™

Resealant-programmet

Allt på din bil slits med tiden. Motor, däck, bromsar, lampor, knappar etc. Det är ofrånkomligt.

FormulaU™ är långtidsverkande men med tiden avtar effekten. De flesta kunder önskar bevara skyddseffekten och lackens utseendemässiga standard på en optimal nivå, år efter år. MrCAP erbjuder därför ett Resealant™-program.

MasterResealant™

MasterResealant™ erbjuds de kunder som önskar bevara skyddseffekten och bilens utseendemässiga standard på en optimal nivå, både läck och interiör,  år efter år. MasterResealant™ är en översyn och förstärkning av tidigare utförd MasterTreatment™. Den utförs till en fast debitering och omfattas av MrCAP’s garantiprogram. Efter en genomförd MasterResealant™-behandling är din bils standard på absolut toppnivå igen!

Cirkapris: 5475kr

FormulaU™ Resealant™

FormulaU™ Resealant™ är en översyn och förstärkning av en tidigare utförd FormulaU™-ytbehandling. Resealant™-behandlingen utförs till en fast debitering och omfattas av MrCAP’s garantiprogram. Efter en genomförd FormulaU™ Resealant™- behandling är standarden på bilens lack på absolut toppnivå igen!

Cirkapris: 3490kr

Test på behandlingars hållbarhet har visat på det överlägsna resultatet som MrCAPs behandlingar ger. Se test-rapport här!

Boka här