fbpx
översyn och förstärkning

Översyn och förstärkning av tidigare utförd behandling

En bil måste underhållas för att fungera. Däck, motor, bromsar, lampor etc. slits med tiden, det är ofrånkomligt. Desamma gäller bilens lackytbehandling. Den mår bra av en översyn och förstärkning med jämna mellanrum. MrCAP erbjuder därför behandlingen Resealant som optimerar effekten av tidigare utförd lackytbehandling. Behandlingens skyddande egenskaper gör att lacken står emot trafikmiljöns skadliga element, men också att bilens utseendemässiga kvalitet bibehålls. Du kan räkna med färre besök i tvätthallen och ett optimerat bilvärde.

FormulaU Resealant

FormulaU Resealant är en översyn och förstärkning av tidigare utförd FormulaU lackytbehandling. Översynen inkluderar även en 24-punkters manuell rengöring av bilens kaross, inkl. fälgar, hjulhus, dörrkarmar, rutor in-och utvändigt m.m. Efter behandlingen är standarden på bilens lack på absolut toppnivå igen! Behandlingen utförs till en förutbestämd debitering och omfattas av MrCAP´s garantiprogram.

MasterResealant

MasterResealant är en översyn och förstärkning av tidigare utförd heltäckande MasterTreatment. Utöver förstärkning av tidigare FormulaU lackytbehandling genomförs djupkemrengöring och impregnering av bilens interiör, bagageutrymme och motorrum. Bilens standard optimeras och hamnar på absolut toppnivå igen! Behandlingen utförs till en förutbestämd debitering och omfattas av MrCAP´s garantiprogram.

  • Översyn och förstärkning av tidigare utförd FormulaU lackytbehandling eller heltäckande MasterTreatment behandling.
  • Gör lacken motståndskraftig och bibehåller bilens utseendemässiga kvalitet.
  • Bilvärdet optimeras och bilen blir lättare att tvätta och hålla gnistrande ren!

ANDRA HAR OCKSÅ TITTAT PÅ

MasterTreatment

FormulaU

TuneUp

NewMatizing