TuneUp™

TuneUp™ är anpassad till att optimera bilens totala utseendemässiga kvalitet inför en försäljning eller återställande efter leasing.  I en sådan situation vill de flesta kunderna att bilen skall vara så attraktiv att den så snabbt som möjligt attraherar en ny bilägare, och det till ett optimalt pris. Det är ingen hemlighet att denna behandling är uppskattad av många bilföretag.

Behandlingen innefattar en fullständig och omsorgsfull rengöring av bilen. Exteriört genomförs en 24-punkters nogrann manuell karossrengöring, inkl. fälgar, hjulhus, dörrkarmar, rutor in- och utvändigt mm. Interiört genomförs en 26-punkters standard rengöring av bilens totala kupé som bland annat innefattar golv, säten, rutor, paneler, bagageutrymme mm. Utöver detta tas bilens hjärta om hand och genomgår en omsorgsfull rengöring av allt under motorhuven.

Därefter sker en maskinell och kemisk förädling av bilens lack som syftar till att uppnå en utseendemässig standard nära nyskick, ibland bättre. Behandlingen avslutas sedan med ett skydd för lacken som är att jämföra med marknadens övriga standard lackskydd. Allt för ett optimerat helhetsintryck!

  • Optimerar bilens totala utseendemässiga kvalitet.
  • Fullständig manuell djuprengöring exteriört och interiört, inklusive motorrum.
  • Maskinell och kemisk förädling av bilens lack.
  • Applicering av lackskydd.

Cirkapris: 4810kr

Boka här

MasterTreatment™

FormulaU™

Resealant™

ShineAll

ShineAll™

ShineAll&Deoxidering

ShineAll™ & Deoxidering™

NewMatizing™ & UG-2™

LeatherCare™ & InteriorService™

LeatherRestore™

InteriorService™

MachineClean™ & Dressing™

WashAll™

GlassShield™

GlassRepair™

DentRemoval™

SmellStop™

Damage & Sanitation™

marine

Marine