Marine Båtvård

Båtvård för att minimera slitage, återställa skada och förhindra angrepp

Din båt lever i en mycket påfrestande miljö där den dagligen utsatts för fukt, växlande temperaturer, konstant UV-exponering och angrepp från biologiska organismer som lever i vattnet.

Genom att skydda din båts exteriör med MrCAPs lackytbehandling FormulaU förhindrar du biologisk tillväxt på ytan och minimerar risken för solblekning och oxidering. Om skadan redan är skedd och ytan har börjat oxidera genomförs en noggrann återställning innan applicering av FormulaU. Skyddet som sedan skapas binder kemiskt till båtens ytskikt och ger ett hållbart skydd under flera år. Då smuts får svårt att fästa på ytan behöver du inte tvätta din båt lika ofta och när det väl är dags blir jobbet mycket lättare.

FormulaU passar till de marina materialen så som gelcoat, lackerad aluminium och plåt men kan även appliceras på olackerade aluminiumbåtar.

Båtens interiör

För din båts interiör erbjuder vi djupkemrengöring och impregnering av material så som exempelvis textilier, plast, läder och vinyl. Problem i egenskap av mögel, lukt och repor har vi också lösningar på.

Sammanfattning

  • Återställer sliten och oxiderad yta
  • Skyddar mot solblekning och oxidation
  • Ökar båtglädjen

Kontakta din lokala MrCAP anläggning för bokning och prisuppgift.

ANDRA HAR OCKSÅ TITTAT PÅ

FormulaU

FormulaU

Ett unikt och beprövat lackskydd som garanterar ett effektivt skydd mot skadliga element i trafikmiljön över tid

NewMatizing

En heltäckande behandling av bilens interiör som innefattar djupkemrengörande klädseltvätt och impregnering av bilens klädsel