FormulaU lackskydd

FormulaU – Ett unikt lackskydd

FormulaU är en unik och beprövad lackskyddsbehandling som garanterar ett effektivt skydd mot skadliga element i trafikmiljön, som exempelvis luftföroreningar, nedfall, salt, smuts, surt regn, UV-strålar m.m.  Skyddet som skapas binder kemisk till lacken och ger ett hållbart skydd under flera år. Då smuts får svårt att fästa på ytan blir behovet av att tvätta bilen väsentligt mycket mindre, och när de väl behövs blir jobbet mycket lättare. Att vaxa bilen behöver du inte ens tänka på, varken för hand eller i ett kostsamt tvättprogram. Bilen hålls gnistrande ren och det med minskat underhåll och lägre kostnader.

För både nya bilar och bilar som rullat några år

Behandlingen lämpar sig för både nya bilar och bilar som har rullat några år. För nya bilar fungerar FormulaU förebyggande och bevarar den härliga nybilskänslan. För bilar som har rullat några år är det inte ovanligt att bilens utseende blir bättre än nyskick. Innan applicering säkerställer vi att bilens lack noggrant rengjorts och återställer sliten och oxiderad yta efter behov för att uppnå optimal glans.

Summering

  • Förädlar, skyddar och gör din bils lack motståndskraftig över tid
  • Bilen blir lättare att tvätta och hålla gnistrande ren
  • Omfattas av MrCAP’s trygghetsförsäkring FormulaU Secure

VÅRA ÖVRIGA BEHANDLINGAR FÖR BILENS LACK

MasterTreatment

Heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör. Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum, bagagerum samt alla yttre och inre detaljer

ShineAll

ShineAll

Högglansgivande lackytbehandling som återställer sliten och oxiderad lack