biltvätt mrcap

Biltvätt på rätt sätt

Oavsett om din bil är din trotjänare eller din ögonsten behövs ett löpande underhåll för att hålla den i det skick du önskar. Lacken är bilens främsta rostskydd och därför är det viktigt att se till att den rengörs. Smuts binder fukt vilket påverkar lacken negativt.

En biltvätt hemma på garageuppfarten kan i värsta fall vara skadlig för både din bil och miljön. Vid användning av fel produkter eller metoder kan lacken repas och tungmetaller från trafikfilm och kemikalier läcka ut i naturen.

Våra bilförädlingstekniker är utbildade i att effektivt rengöra alla bilens ytor och detaljer som normalt ofta glöms vid traditionell biltvätt. Samtliga steg utförs manuellt för att undvika rispor eller andra defekter som kan uppkomma vid maskinell rengöring. Lacken torkas noggrant av för att minimera risken för att kalkavlagringar från vattnet etsar sig fast och lämnar fula ringar eller ränder.

Låt oss ta hand om bilen medan du gör annat

De flesta av våra kunder har ont om tid och det kan kännas krångligt att behöva ha koll på lagar och regler. Hos oss kan du slappna av medan våra bilförädlingstekniker tvättar din bil på rätt sätt.

VÅRA BEHANDLINGAR INOM BILTVÄTT

WashAll biltvätt

WashAll

Noggrann manuell rengöring av bilens exteriör och lätt uppfräschning av interiör

QuickWash biltvätt

QuickWash

En skonsam manuell rengöring av bilens exteriör