fbpx
lackförsegling

Lackytbehandling – Det här behöver du veta

Kärt barn har många namn. Lackförsegling, lackkonservering, lackskydd och lackbehandling är några av de benämningar som används på marknaden idag. Gemensamt för samtliga är dock att de i grund och botten har ett och samma syfte, nämligen att skydda bilens lack.

Marknaden erbjuder allt från gamla hederliga hårdvaxprodukter, till moderna preparat. Du kan hitta ”gör det själv produkter” för bara några hundralappar samtidigt som en garageaktör erbjuder lackförsegling för en tusenlapp upp till 20 000kr. Men är det någon skillnad på marknadens olika produkter? Lackskydd som lackskydd, eller? Sanningen är att det finns stora skillnader i både hållbarhet och slutligt utseendemässigt resultat, båda faktorer lika viktiga.

Att välja rätt

Som bilägare vill du att behandlingen ska ge ett fantastiskt resultat som ibland överträffar en ny bils standard, samtidigt som skyddet ska vara hållbart över tid. För att säkerställa detta, kan du se till ett känt vetenskapligt test, som genomförts på några av marknadens produkter avseende lackförsegling. I testet får både keramiska- och traditionella vaxprodukter bekänna färg. Testresultatet visar tydligt att MrCAP´s egenutvecklade produkt är överlägset bäst. Vi benämner den som en lackytbehandling och den ska ej förväxlas med marknadens övriga produkter. Ta del av hela rapporten genom att klicka på länken nedan.

Lacken är bilens främsta rostskydd

Varför ytbehandla lacken? Svaret varierar beroende på vem du frågar. Men om du frågar oss, är en lackytbehandling ett måste för dig och din bil. Att skydda bilens lack är en rekomendation från biltillverkarna för att bilens lackgaranti ska gälla, i förekommande fall även bilens rostskyddsgaranti. Detta är förståeligt då lacken i grund och botten är bilens främsta rostskydd. En lackytbehandling skyddar din bils lack, gör den otroligt snygg och bevarar värdet på din bil.

VÅRA LACKYTBEHANDLINGAR

MasterTreatment

FormulaU

Resealant

ShineAll&Deoxidering

ShineAll