Resealant

Översyn och förstärkning av tidigare utförd behandling

En bil måste underhållas för att fungera. Däck, motor, bromsar, lampor etc. slits med tiden, det är ofrånkomligt. Desamma gäller bilens lackskyddsbehandling. Den mår bra av en översyn och förstärkning med jämna mellanrum. MrCAP erbjuder därför behandlingen Resealant som optimerar effekten av tidigare utförd lackskyddsbehandling. Behandlingens skyddande egenskaper gör att lacken står emot trafikmiljöns skadliga element, men också att bilens utseendemässiga kvalitet bibehålls.

FormulaU Resealant

FormulaU Resealant är en översyn och förstärkning av tidigare utförd FormulaU lackskyddsbehandling. Översynen inkluderar även en 24-punkters manuell rengöring av bilens kaross, inkl. fälgar, hjulhus, dörrkarmar, rutor in-och utvändigt m.m. Efter behandlingen är standarden på bilens lack på absolut toppnivå igen! Behandlingen utförs till en förutbestämd debitering och omfattas av MrCAPs garantiprogram.

MasterResealant

MasterResealant är en översyn och förstärkning av tidigare utförd heltäckande MasterTreatment. Utöver förstärkning av tidigare FormulaU lackskyddsbehandling genomförs djupkemrengöring och impregnering av bilens interiör, bagageutrymme och motorrum. Efter behandlingen är standarden på bilens lack och interiör på absolut toppnivå igen! Behandlingen utförs till en förutbestämd debitering och omfattas av MrCAP´s garantiprogram.

Summering

  • Översyn och förstärkning av tidigare utförd FormulaU eller MasterTreatment behandling
  • Gör lacken motståndskraftig och bibehåller bilens utseendemässiga kvalitet
  • Bilen blir lättare att tvätta och hålla gnistrande ren

ANDRA HAR OCKSÅ TITTAT PÅ

MasterTreatment

Heltäckande behandling av bilens exteriör och interiör. Förutom lack, textilier och läder behandlas motorrum, bagagerum samt alla yttre och inre detaljer

FormulaU

FormulaU

Ett unikt och beprövat lackskydd som garanterar ett effektivt skydd mot skadliga element i trafikmiljön över tid