LeatherCare & InteriorService lädervård

Lädervård som rengör och återfuktar bilens läderinteriör

Trots slitstyrkan och hållbarheten som finns i läder får man inte glömma dess svagheter. Läder är ett naturmaterial som kräver regelbunden omvårdnad för att undvika och förebygga sprickor, missfärgningar, uttorkning och förlorad spänst.

LeatherCare & InteriorService är en grundlig rengöring och återfuktande behandling av bilens läderinteriör. Invändigt sker en noggrann dammsugning av kupén samt avtorkning och lufttrycksrengöring av alla paneler, dörrsidor, bagageutrymme, textilier och plastdetaljer samt en in- och utvändig fönsterputs. Läderinteriören genomgår en grundlig rengöring och prepareras sedan med en återfuktande behandling som återger lädret sin naturliga känsla och ger den ett skydd mot framtida normal smuts och spill. Samtliga steg utförs manuellt för att undvika rispor eller andra defekter som kan uppkomma vid maskinell rengöring. Bilen lämnas tillbaka med en väl rengjord kupé där läderinteriören återfått sin lyster och den mjuka känslan av nytt läder.

Summering

  • Omsorgsfull rengöring av läderinteriör
  • Återfuktande behandling av läder
  • Rengöring av bilens totala kupé
  • Löpande underhåll

VÅRA ÖVRIGA INTERIÖRA BEHANDLINGAR

InteriorService

InteriorService

En omsorgsfull och noggrann rengöring av bilens kupé

NewMatizing

En heltäckande behandling av bilens interiör som innefattar djupkemrengörande klädseltvätt och impregnering av bilens klädsel