franchise

JOBBA HOS OSS

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill jobba hos oss på MrCAP? Vi värdesätter ambitiösa, detaljmedvetna och processorienterade medarbetare med ett sinne för kvalitet. Just nu har vi inga lediga tjänster utlysta men är alltid intresserade av att komma i kontakt potentiella medarbetare. Skicka därför gärna en spontanansökan med CV och personligt brev till info@mrcap.com så kontaktar vi dig om det dyker upp något som passar din profil.

Master Franchisetagare

Som Master Franchisetagare driver och utvecklar du ditt eget MrCAP-franchisenätverk i ett större territorium, företrädesvis delar av eller ett helt land. Man får ansvar för etablering av anläggningar och stödorganisation i landet.

Franchisetagare

En franchisetagare är en företagare som äger och driver ett eget franchiseföretag. Tillsammans analyserar vi marknadsförutsättningar, ekonomi och utvecklingsmöjligheter. Efter utbildning och praktik hos MrCAP är du redo att kliva in i rollen som företagare i ett väl beprövat och dokumenterat lönsamt affärskoncept.

Anläggningschef

Som anläggningschef ansvarar du för verksamheten vid en lokal MrCAP-anläggning. Det innebär bland annat budget- och personalansvar. Efter utbildning, praktik och avlagda prov erhåller du ett certifikat som bevis på dina kunskaper. Sedan är du redo att möta kunder och leda personal.

Bilförädlingstekniker

En MrCAP-tekniker genomgår utbildning hos MrCAP och erhåller efter avlagda prov ett certifikat som verifierar kunskaperna. Som bilförädlingstekniker arbetar du främst med att förädla och skydda våra kunders bilar. Men även kundmottagning och administrativa uppgifter kan förekomma.